Sense Beauty Studio
Niet gecategoriseerd

Wanneer kom je in aanmerking voor een filler behandeling?

Als je een cosmetische behandeling overweegt om jouw uiterlijk te verbeteren, kunnen fillers voor jou de perfecte oplossing zijn. Fillers zijn minimaal invasieve behandelingen die rimpels kunnen verminderen, de gezichtscontouren kunnen vervormen en delen van het gezicht meer volume kunnen geven. Maar hoe weet je of je in aanmerking komt voor fillers? In dit artikel leg ik uit wat fillers zijn, hoe ze werken en wanneer je in aanmerking komt.

Wat zijn fillers?

Fillers Den Haag zijn injecteerbare behandelingen die worden gebruikt om delen van het gezicht weer volume te geven. Ze kunnen ook rimpels verzachten en de huid een jeugdiger uiterlijk geven. Fillers kunnen worden gemaakt van natuurlijke stoffen zoals hyaluronzuur of collageen of van synthetische materialen zoals calciumhydroxylapatiet of polymelkzuur. Elke filler is ontworpen om specifieke delen van het gezicht te behandelen en werkt anders, afhankelijk van de individuele behoeften van de patiënt. 

Hoe werken ze?

Wanneer ze in de huid worden geïnjecteerd, werken fillers door gebieden op te vullen die door veroudering of blootstelling aan de zon aan volume hebben verloren. Daarnaast kunnen ze helpen om kraaienpootjes rond de ogen te verminderen, nasolabiale plooien (de lijnen tussen neus en mond) te verzachten en zelfs de lippen te verbeteren. 

Wie komt in aanmerking voor een filler behandeling?

De meeste mensen die in goede gezondheid verkeren en die tekenen van veroudering willen minimaliseren of hun gelaatstrekken een nieuwe vorm willen geven, komen in aanmerking voor een fillerbehandeling. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat fillers weliswaar gunstige resultaten opleveren, maar geen vervanging zijn voor chirurgische ingrepen, zoals facelifts of wenkbrauwliften. Bovendien zijn patiënten met bepaalde medische aandoeningen zoals diabetes of auto-immuunziekten mogelijk geen kandidaat voor filler injecties vanwege een verhoogd risico op complicaties na de behandeling.

Fillers zijn een uitstekende optie als je op zoek bent naar manieren om jouw uiterlijk te verbeteren zonder een chirurgische ingreep te ondergaan. Er is geen standaard aanpak als het gaat om cosmetische behandelingen. Wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor de andere, dus het is belangrijk om een gekwalificeerde arts te raadplegen voordat je een procedure ondergaat.

Bron: Beautyclinic.global