Sense Beauty Studio
Haarverzorging

Waarom dragen veel mensen sieraden?

Sieraden zijn heel persoonlijk, eigenlijk net als kleding of make-up. Iedereen die sieraden draagt, doet dat omdat ze dat zelf graag willen. Je laat met sieraden zien wie je bent, welke smaak je hebt. Een sieraad zegt dus iets over jou als persoon. Sieraden kunnen ook een sterk emotionele waarde hebben, zeker als je het sieraad cadeau hebt gekregen van iemand die je graag mag of waar je van houdt. Vroeger was de achterliggende gedachte van het dragen van sieraden meer verbonden met het mooi gevonden worden. Nu dragen we sieraden omdat we het zelf mooi vinden, er vaak bepaalde gevoelens bij hebben, niet om zelf mooier gevonden te worden. Bekijk de website van Finaste eens als je houdt van persoonlijke en speciale sieraden. Hier vind je niet alleen sieraden voor een klein prijsje, je kunt de sieraden ook heel persoonlijk maken met speciale graveringen.

Net als trends bij kleding of huidverzorging vind je ook trends in sieraden

Je hebt, net als trends bij kleding of huidverzorging, ook trends bij sieraden. Op dit moment is een trend bij sieraden bijvoorbeeld het tegelijkertijd dragen van meerdere armbanden, dun en dik, met pareltjes, bedeltjes of naamplaatjes. Er worden nu ook veel vaker meerdere kettingen tegelijk gedragen in alle maten, dun en dik, voorzien van naam-bedeltjes of letters. Ook enkelbandjes zijn weer helemaal terug in de mode. Wanneer je kiest voor een ketting, armband of enkelbandje met één of meerdere naam bedeltjes, kun je zelf uitkiezen wat je op die naam bedeltjes wilt zetten. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een vriend, vriendin, oma, opa, zus, vader of moeder? Kettingen en armbanden die je laat voorzien van een naam, letter of symbool zijn de mooiste cadeaus die je kunt geven of krijgen!

 

Huisdieren en sieraden

Steeds vaker worden ook sieraden gekocht voor huisdieren. Dit zijn natuurlijk niet zomaar sieraden, maar meer een soort dierenpenning. Deze sieraden voor dieren zijn gemaakt van RVS in verschillende kleuren zoals zilver, zwart en goud. RVS is een perfecte ondergrond voor het graveren van deze dieren sieraden. Dieren sieraden zijn te koop in diverse modellen en maten. De hondenpenningen van Finaste zijn, net als de katten penningen, in de meeste gevallen aan de voorzijde voorzien van de naam van het huisdier en op de achterkant staat dan het telefoonnummer van het baasje. Zo zijn al heel wat honden en katten snel weer bij hun baasjes terug gekomen.