Sense Beauty Studio
Haarverzorging

Hoe kun je jouw haargroei verbeteren?

Helaas heeft niet iedereen van nature een volle en lange bos met haar. Probeer jij ook al jaren lang en gezond haar te krijgen, maar raak je langzamerhand gefrustreerd omdat het nog steeds niet opschiet? Heb je wel al wat langer haar, maar zijn het eerder dunne sprietjes dan lange lokken? Wacht dan nog even met rigoureuze oplossingen. Er zijn namelijk natuurlijke haarverzorgingsproducten en andere trucjes die jouw haargroei kunnen verbeteren. Lees snel verder als je benieuwd bent. 

Voed je haar met goede voeding

Mooi haar begint van binnenuit. Je kunt de gezondheid beïnvloeden door te letten op wat je eet. Haren bestaan uit keratine, waarvan het eiwit cysteine het belangrijkste bestanddeel is. Zwavel voedt dit eiwit, waardoor je gezonder haar krijgt. Er zit veel zwavel in onder andere spruiten, paksoi, spinazie, broccoli, avocados, prei, uien en knoflook. Cysteine is een eiwit en dit is ook erg belangrijk voor het gezond krijgen van je haren. Cysteine zit in eiwitrijk voedsel. Denk aan vlees, vis, linzen en zuivelproducten. Het is natuurlijk sowieso een goed idee om gezond en evenwichtig te eten. Niet alleen voor je haren, maar ook voor de rest van je lichaam. Het kan zijn dat jouw haar niet voller wordt door het eten van gezonde voeding. Op dat moment kun je kiezen voor hairextensions van hairextensions Voordeel. Ook voor ponytail hairextensions ga je naar Hairextensionsvoordeel.nl.

Stop met het gebruik van hitte op je haar

Als je haar maar goed zit! Dit is een veel gebruikte uitdrukking, maar neem deze niet te letterlijk. Je haar droog en in model föhnen, stijlen en krullen is niet goed voor je haar. Eigenlijk raden we je aan om je föhn, krul- en stijltang gewoon weg te doen. Laat je haar lekker vanzelf drogen aan de lucht. Wanneer je echt een keer je haren droog moet föhnen, zet hem dan op de laagste temperatuur of gebruik een hittebeschermer van Balmain. 

Goede haarproducten

Veel mensen smeren nogal wat in hun haar. Ga maar na: shampoo, conditioner, mousse, gel, haarlak en wax. Dit kan allemaal best wat minder. Geef je haar de kans om op een natuurlijke manier te herstellen en te groeien. Wanneer je dan toch iets gebruikt, kun je het beste gaan voor haarverzorgingsproducten van goede kwaliteit en met natuurlijke ingrediënten. Blijf je een dagje thuis? Verwen jouw haar dan met een oliemasker of voedend serum.