Sense Beauty Studio
Budget

Dit zijn de laatste kledingtrends voor thuis!

Onze kledingkast is in verschillende segmenten in te delen. Zo heb je natuurlijk formele en informele kleren voor als je de deur uit gaat, kleding voor verschillende seizoenen, maar ook kleding voor thuis. Dit is meestal kleding die lekker zit maar te informeel is om buiten de deur te dragen. Dit is dan ook kleding waar je waarschijnlijk alleen in gezien wordt door de rest van jouw huishouden. Ondanks dat slechts een klein deel van jouw omgeving deze kleding te zien krijgt, is dit segment kleding wel ontzettend belangrijk. Het is namelijk de kleding waarin jij je het meest comfortabel in dient te voelen voelt. Omdat deze kleding behoorlijk belangrijk is beschrijven we in deze blog dan ook de laatste trends op het gebied van thuis kleding!

Sloffen

Sloffen hadden vroeger een beetje een suf imago. Dit is eigenlijk nergens voor nodig. Sloffen zitten namelijk heerlijk en kunnen je daarnaast ook nog eens ontzettend veel geld besparen Doordat je sloffen draagt raken je voeten de vloer namelijk niet aan. Hierdoor blijven je voeten warmer en zul je het veel minder snel koud krijgen. Dit zorgt er direct weer voor dat je minder vaak de verwarming aan hoeft te zetten. Hierdoor bespaar je al snel tientallen euro’s per maand! Als je zelf vindt dat sloffen er wat suf uitzien, dan kun je dit overigens ook gemakkelijk oplossen. Wanneer je de sloffen laat matchen met de pyjama dames dan ziet het er al een stuk beter verzorgd uit. 

Pyjama

De pyjama werd vroeger meer gezien als een kledingstuk voor kinderen. Dit kledingstuk wordt ook niet voor niets regelmatig de kinderpyjama genoemd. Dit is echter allang verleden tijd. Tegenwoordig functioneren de pyjama’s steeds meer als huispak. De stof waar pyjama’s van gemaakt worden is namelijk ontzettend zacht en zit daarom heel lekker. Hierdoor wordt het al snel aantrekkelijk om de hele dag in je pyjama rond te blijven lopen. Doordat pyjama’s tegenwoordig ook verkrijgbaar zijn met wat meer formele prints kun je bijvoorbeeld prima thuiswerken in de pyjama. Zorg er in dit geval wel voor dat de pyjama een ietwat formele print heeft.