Sense Beauty Studio
Make-up

Dit is de make-up van Rihanna

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat Rihanna haar eigen make-up heeft uitgebracht in de afgelopen jaren. In de tijd dat ze, helaas voor ons, geen album heeft uitgebracht, is ze druk bezig geweest met het ontwikkelen van haar eigen make-up lijn: Fenty Beauty. Rihanna heeft ook een aantal favorieten. Deze favorieten van Rihanna ga ik behandelen in deze blog.

Lippen

De volgende producten zijn de favorieten producten van Rihanna die aangebracht moeten worden op de lippen. Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color Vivid Pink is de eerste voor de lippen. Deze lippenstift is voor lang gebruik en heeft een mooie zacht-matte roze afwerking. Deze lippenstift is te gebruiken op elke huidskleur en is ook nog eens 100% cruelty-free, dus niet getest op dieren. De tweede favoriet van Rihanna voor de lippen is de Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Fenty Glow. Deze lipgloss heeft een explosieve ‘shine’ en laten je lippen direct voller uitkomen bij gebruik van deze lipgloss. Deze lipgloss kan goed bij elke huidskleur en, net als alle producten van Fenty Beauty, is deze lipgloss ook weer 100% cruelty free.

Foundation

Rihanna heeft één echte favoriet als het gaat om de foundation van haar make-up lijn en dat is de Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation in de shade Light Medium with Warm Golden Undertones. Deze foundation bevat geen olie en is gemaakt van een klimaat-geadapteerde technologie die ervoor zorgt dat de foundation resistent is tegen zweet en andere vormen van humiditeit. De foundation zorgt ervoor dat je huid niet gloeit na het opbrengen, waardoor het niet lijkt alsof je make-up op hebt. Naast deze shade zijn er nog 49 andere shades te verkrijgen van dezelfde foundation, dus er is altijd een goede shade voor jou.

Concealer

Als het gaat om een concealer in haar make-up lijn, dan heeft Rihanna ook zeker één echte favoriet: de Pro Filt’r Instant Retouch Concealer. Een romige, kreukvrije concealer die voor langere tijd gedragen kan worden, zo kan deze concealer beschreven worden. Ook voor de concealer zijn er 50 mat-zachte shades te verkrijgen om voor elke huidskleur een perfecte kleur te krijgen. 

Powder

De favoriet van Rihanna als het gaat om een poeder is de Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder in de shade Honey. Deze ontzettende zijdezachte poeder zorgt er de hele dag voor dat de poriën, fijne lijnen en imperfecties de hele dag onzichtbaar blijven. Het mooie aan deze poeder is dat er acht verschillende shades zijn om bij elke huidskleur te passen.