Sense Beauty Studio
Budget

Deze mascara’s zijn perfect voor als je niet te veel geld wilt uitgeven

We kennen het allemaal wel: we willen graag make-up kopen, maar willen er niet te veel geld aan uitgeven. Gelukkig voor ons zijn er ook genoeg relatief goedkope producten te koop, zodat iedereen van make-up kan genieten. In dit artikel vertel ik je over goedkope, maar toch goede, mascara’s zodat ook jij make-up kan kopen met een budget.

Catrice Glam & Doll False Lash Mascara

De borstel van deze mascara wordt door Catrice zelf omschreven als een elastomeer borstel. De belofte is dat deze borstel binnen één streek elke wimper vol kan maken en daardoor een spectaculair resultaat heeft. Ondanks dat het in de praktijk iets minder werkt dan beloofd wordt, is deze mascara voor een kleine prijs van €4,00 zeker de moeite waard. 

NYC Get It All Mascara

De NYC Get It All Mascara is een droge mascara en belooft je lengte, krul en volume te geven, ofwel alles wat jouw wimpers nodig hebben. Ondanks dat het niet daadwerkelijk het beste resultaat heeft, krijgen je wimpers wel ècht krul, lengte en volume, dus het is toch zeker de moeite waard om deze te kopen. Het grote voordeel van deze mascara is dat deze ook maar €4,00 is. 

Maybelline New York Snapscara

Deze mascara belooft klontvrij te zijn en tot onze verbazing was deze ook echt klontvrij. Het voordeel hiervan is dat de wimpers niet plakkerig zijn. Er zit echter wel een nadeel aan deze mascara: het brengt niet de volume mee die je wilt hebben op je wimpers. Om echt een volume te creëren moeten er meerdere laagjes opgebracht worden. Voor de prijs van €13,99 kan dit voor sommige mensen de moeite waard zijn, maar het is niet een heel goedkope mascara. 

Essence You Better Work Mascara

Deze gym proof mascara is een aanrader voor de sportende mens. Er liggen maar weinig gym proof mascara’s in de winkel, dus een goedkope variant is zeer mooi meegenomen. Je mascara loopt dus niet uit tijdens het sporten en je gezicht blijft opgemaakt. Ook belooft deze mascara een maximale volume en krullende wimpers. Het borsteltje is ook gebogen, waardoor het aanbrengen makkelijker gaat. En voor €2,99 is deze het proberen ook zeker waard.

HEMA Ultimate Mascara Waterproof 

Het grootste voordeel aan deze mascara van de HEMA is dat het borsteltje perfect is. Dit borsteltje zorgt ervoor dat alle wimpers goed verdeeld worden en niet aan elkaar blijven plakken. Dit zorgt er ook voor dat de wimpers vol zijn en het lijkt alsof je veel wimpers hebt. Ook worden de wimpers mooi gekruld. Het nadeel aan deze mascara is dat er beloofd wordt dat er lengte gecreëerd wordt, maar dat gebeurt helaas niet. Toch worden de wimpers wel goed gekruld en lijken ze heel vol, dus het is de moeite wel waard. Deze Mascara is €9,00.