Sense Beauty Studio
Parfum

De beste parfums voor mannen

Het is 2021 en bijna weer zomer, wat betekent dat er weer een goede parfum gedragen moet worden om de hele zomer lekker te ruiken. Er zijn echter heel veel verschillende parfums voor mannen, dus welke moet je kopen en dragen deze zomer? In dit artikel vertel ik je over verschillende parfums voor mannen die erg in de smaak vallen. 

Sauvage van Dior

Deze parfum van Dior is een erg krachtige parfum, maar tegelijkertijd zorgt het voor een frisse geur. Door de houtig en rokerige tonen is deze parfum een echte kruidige geur. De maker van deze geur heeft zijn inspiratie uit de woestijn gehaald. De koelte van de nacht en de bloedhete woestijn lucht heeft voor een echte creatie gezorgd. Met de aromatische, kruidige geur van Sauvage ben jij helemaal klaar voor de zomer.

Armani Code van Giorgio Armani

Deze oriëntaalse herengeur is een echte tijdloze, sensuele parfum. De geuren in deze parfum worden ervaren als een elegante en verfijnde combinatie van geuren. Er zitten noten in van olijfbloesem, citroen en bergamot. De geuren worden verwarmd met guajac hout en tonkaboon om de perfecte geur te creëren voor elk moment. 

One Million van Paco Rabanne

Deze parfum van Paco Rabanne is een heerlijke frisse, bloemige parfum, perfect te gebruiken in de zomer. Met de zoutachtige en leerachtige geur op de huid is deze parfum echt een aanrader. Zelfs de flacon is extravagant. Met een compleet gouden kleur staat deze flacon ook heel goed bij andere parfums. Kortom heeft deze parfum een zoutachtige, leerachtige, frisse en bloemige geur en is daarom dus echt perfect voor de zomermaanden, maar eigenlijk het hele jaar door goed te dragen. 

Invictus van Paco Rabanne

Invictus, wat onoverwonnen betekent, is de geur voor echte winnaars. Deze houtachtige en frisse geur zorgt voor een adrenaline boost. Deze parfum is moed en kracht in een flacon. Met verschillende noten van frisheid, warmte en hout is deze parfum zeer geschikt voor de zomer, al kan de echte winnaar deze parfum natuurlijk altijd dragen. Van de Invictus parfum lijn zijn er ook nog twee andere varianten: Invictus Intense en Invictus Legend. 

Acqua di Gio men van Giorgio Armani

Deze parfum van Giorgio Armani zit vol met aquatische tonen en citrusvruchten. Deze parfum is gemaakt met gebruik van patchoeli, witte muskus, cederhout, bergamot en eikenmos. Het is een frisse en pure geur. Deze geur was de inspiratie van Giorgio Armani zelf. Het is gebaseerd op een van zijn favoriete plekken: de kust voor het eiland Pantelleria. Voor deze tijdloze mannengeur is de zomer toch het meest perfecte moment om deze geur te dragen.